Overlijden Gildebroeder Wim van de Paal

31 maart 2022 - 12:00

Donderdag 31 maart 2022 is onze zeer gewaardeerde gildebroeder oud konig en oud kapitein overleden.

Wim was een zeer betrokken en actief gildebroeder. Afgelopen jaar met de kermis vierde we nog zijn 40 jarig jubileum bij ons gilde. Tijdens de renovatie van ons nieuwe gildehuis in 2021 heeft hij nog al het schilderwerk van deuren en kozijnen op zich genomen en vele uren werk verricht. Hiervoor hebben we hem tijdens zijn jubileum nog in het zonnetje gezet.

Wim trad in 1981 toe als lid en schoot zich in het eerste jaar al direct tot koning. Vanaf 1984 t/m 2003 maakte hij deel uit van het bestuur. In 1989 nam hij de kapiteinsstok over van zijn voorganger en leidde het gilde op straat. Deze functie beklede hij tot 2000. 

Op zaterdag 9 april zullen wij Wim met gilde eer begeleiden naar de kerk en na de dienst naar zijn laatste rustplaats op het parochie kerkhof. 

Gildebroeders die hierbij aanwezig willen zijn worden uitgenodigd om  zich aan te sluiten en de uitvaart dienst in de kerk bij te wonen.
Het gilde van Sint Agatha zal om10.10 verzamelen bij rouwcentrum Fidelaars en om 10.30 arriveren bij de Sint Martinuskerk. Bezoekende gilde broeders en zusters kunnen zich op één van beide locaties aansluiten.